redakce |

Pozvánka na Mikulášskou školičku bruslení a Silvestr na ledě

Je tu doba adventu a čeká nás nejkrásnější období v roce, vánoční svátky. I HC Zastávka se na toto období těší a využívá příležitosti, jak spojit sport, lásku k hokeji a kouzlo vánočního období.

Je to jen pár dní, co proběhla akce Pojď hrát hokej, kterou každoročně pořádáme v rámci akce Týden hokeje, kde si malí zájemci mohou vyzkoušet, jaké je to být hokejistou. Děkujeme všem, kteří se akce zúčastnili, a věříme, že s mnohými se setkáme znovu na ledě, a to jak na některém z našich tréninků, tak na naší Školičce bruslení, kterou pořádáme každou neděli od 9 hodin na zimním stadionu v Rosicích.

Tak jako jsme v této sezóně hodně zažili, tak nás také čeká spousta dalších akcí a zábavy, a to zejména nyní v adventním a vánočním období. Když pomineme další zápasy naší mládeže, které se budou konat až do března, tak nás čekají také přátelská utkání, plánujeme vánoční turnaje, vánoční bruslení s rodiči a Mikulášská setkání. Pokud by vaše děti měly zájem být toho součástí, rádi vás přivítáme. U nás se dá s hokejem začít kdykoliv, i v průběhu sezóny.

Všechny ostatní bychom rádi pozvali na naši Mikulášskou Školičku bruslení, která se koná v neděli 4. 12. od 9 hodin, kde nás navštíví nebeská návštěva a děti odmění za jejich úsilí na ledě.

Těšíme se na vás také na další naší akci Silvestrovský rej, který pořádáme v sobotu 31. 12. 2022 v čase 9-10:30, kde si s námi můžete zabruslit vy a vaše děti a zažít společně spoustu zábavy. Děti mohou dojít v maskách, což však není podmínka (podmínkou je helma, brusle a zimní rukavice), a na konci bruslení vyhlásíme výherce o nejlepší masku.

Všechny naše akce zveřejňujeme jak na našem novém webu, tak i na facebookové stránce, kde najdete všechny informace, termíny a aktuality.

A protože se blíží konec roku, chtěli bychom vám popřát krásný advent, pohodové vánoční svátky a vše nejlepší do nového roku.

Závěrem tohoto článku chceme poděkovat všem našim sponzorům za jejich podporu, bez níž by naše činnost nebyla vůbec možná, dále trenérům a organizačnímu týmu za jejich usilovnou práci, vytrvalost a trpělivost a rodičům za jejich spolupráci a pomoc. Fanouškům děkujeme za jejich stálou přízeň a všem malým i velkým hráčům za jejich nasazení, snahu, píli a radost z hokeje. DĚKUJEME!

Tým HC Zastávka

Aktuální články

HC Zastávka vyhrála domácí turnaj ročníků 2013 a 2014

Na konci sezóny 2023/2024 jsme uspořádali turnaj pro hráče ročníků 2013 a 2014. Našimi soupeři byla družstva HC Blansko, SKMB Boskovice a...

Mladší žáci získali na turnaji v Itálii zlaté medaile!

Velkého úspěchu dosáhli naši mladší žáci, když svou účast na turnaji Easter CCM Hockey Bunnies Cup 2024 v italském Fondu proměnili ve...

Program zápasů 22.3.-23.3.2024

Sezóna 2023/2024 se chýlí ke konci. Mladší žáci dohráli poslední soutěžní zápas na začátku tohoto týdne, starší žáky čeká...